HIGH VOLTAGE!

in October 2010, the VOLT restaurant in Kreuzberg opened its doors. Pulsating on the Paul-Lincke-Ufer, the VOLT developed from the outset as a magnet for creative delights.

Owner Matthias Gleiß´s cooking let the VOLT rise to the top of Berlin.

Fresh, seasonal products from selected suppliers are staged by a young team. The focus of our kitchen is entirely on taste, to achieve that, we use the best possible preparations, resulting in new and exciting dishes with a high recognition value.

Contemporary out of conviction, we also offer vegan dishes in addition to our claccic dishes. Our special recommendation is the 5-course menu.

The team of and with Sophie Bollmann is responsible for a relaxed, cordial service.

In our office, Jessica Kohlschmidt plans your evnts in the VOLT with a lot of heart and mind. Whether it´s a company event, birtday or wedding, Jessica has the right ideas ready.

We look forward to your visit.

THAT´S WHAT OUR GUESTS SAY

star rating  leider mit Nachhalleffekt. In der alten hohen Halle hat man besonders von der Galerie einen schönen Blick, allerdings ist der sehr hohe und offene Raum auch mit einer guten Akustik... read more

avatar thumb Andrea L
1. January 1970

star rating  Das alte Umspannwerk ist ein Ort des gelassenen Genusses. Hier fühlt man sich wohl und wird bravourös bekocht und bedient. In den letzten Jahren hat die Küchenleistung stetig zugelegt und... read more

avatar thumb Julia W
11. August 2017

star rating  Solide - so möchte ich einmal dieses erstklassige Restaurant bewerten. Solide soll hier nicht als bodenständig o.ä. verstanden werden, sondern für die exzellente Küche. Wir hatten beide das 4-Gänge Menü... read more

avatar thumb Der_Objektive
14. November 2022