HIGH VOLTAGE!

in October 2010, the VOLT restaurant in Kreuzberg opened its doors. Pulsating on the Paul-Lincke-Ufer, the VOLT developed from the outset as a magnet for creative delights.

Owner Matthias Gleiß´s cooking let the VOLT rise to the top of Berlin.

Fresh, seasonal products from selected suppliers are staged by a young team. The focus of our kitchen is entirely on taste, to achieve that, we use the best possible preparations, resulting in new and exciting dishes with a high recognition value.

Contemporary out of conviction, we also offer vegan dishes in addition to our claccic dishes. Our special recommendation is the 5-course menu.

The team of and with Sophie Bollmann is responsible for a relaxed, cordial service.

In our office, Jessica Kohlschmidt plans your evnts in the VOLT with a lot of heart and mind. Whether it´s a company event, birtday or wedding, Jessica has the right ideas ready.

We look forward to your visit.

THAT´S WHAT OUR GUESTS SAY

star rating  Im Volt macht es Spaß! Der Location sieht man ihre elektrische Vergangenheit an. Das mehrgängige Essen war durchweg voll gelungen (auch als vegetarische Variante), und die Weinempfehlungen ließen mich zur... read more

avatar thumb 154rolands
12. May 2019

star rating  Wir hatten einen Tisch für zwei Personen anlässlich unseres Jahrestags reserviert. Wir wurden gleich sehr freundlich begrüßt und umgehend an unseren Tisch geleitet. Die Jacken konnten wir dem Kellner übergeben,... read more

avatar thumb DoroLs
23. September 2017

star rating  Die Lage in einem ehemaligen Umspannwerk ist zunächst überraschend. Aber bei näherem Hinsehen erkennt man eine gute Atmosphäre. Das Essen ist hervorragend mit ausreichend großen Portionen. Der Service ist auch... read more

avatar thumb Hartmut S
17. July 2018