HIGH VOLTAGE!

in October 2010, the VOLT restaurant in Kreuzberg opened its doors. Pulsating on the Paul-Lincke-Ufer, the VOLT developed from the outset as a magnet for creative delights.

Owner Matthias Gleiß´s cooking let the VOLT rise to the top of Berlin.

Fresh, seasonal products from selected suppliers are staged by a young team. The focus of our kitchen is entirely on taste, to achieve that, we use the best possible preparations, resulting in new and exciting dishes with a high recognition value.

Contemporary out of conviction, we also offer vegan dishes in addition to our claccic dishes. Our special recommendation is the 5-course menu.

The team of and with Sophie Bollmann is responsible for a relaxed, cordial service.

In our office, Jessica Kohlschmidt plans your evnts in the VOLT with a lot of heart and mind. Whether it´s a company event, birtday or wedding, Jessica has the right ideas ready.

We look forward to your visit.

THAT´S WHAT OUR GUESTS SAY

star rating  Ohne Reservation spontan reingetrudelt. Trotz praktisch ‚full house‘ liebenwürdiger Empfang. Sehr angenehme Ambiance. Spannende Speisekarte und perfekter Service (durch einen Azubi? Well done!). Top Qualität der servierten Gerichte. Rückblickend sehr... read more

avatar thumb Curious53971039405
12. December 2023

star rating  ...und das will bei der großen Auswahl in Berlin etwas bedeuten! Seit Anfang 2011 (also seit kurz nach Eröffnung) sind wir dem Volt nun schon treu und statten diesem im... read more

avatar thumb Antonia L
17. June 2018

star rating  Die Lage in einem ehemaligen Umspannwerk ist zunächst überraschend. Aber bei näherem Hinsehen erkennt man eine gute Atmosphäre. Das Essen ist hervorragend mit ausreichend großen Portionen. Der Service ist auch... read more

avatar thumb Hartmut S
17. July 2018