HIGH VOLTAGE!

in October 2010, the VOLT restaurant in Kreuzberg opened its doors. Pulsating on the Paul-Lincke-Ufer, the VOLT developed from the outset as a magnet for creative delights.

Owner Matthias Gleiß´s cooking let the VOLT rise to the top of Berlin.

Fresh, seasonal products from selected suppliers are staged by a young team. The focus of our kitchen is entirely on taste, to achieve that, we use the best possible preparations, resulting in new and exciting dishes with a high recognition value.

Contemporary out of conviction, we also offer vegan dishes in addition to our claccic dishes. Our special recommendation is the 5-course menu.

The team of and with Sophie Bollmann is responsible for a relaxed, cordial service.

In our office, Jessica Kohlschmidt plans your evnts in the VOLT with a lot of heart and mind. Whether it´s a company event, birtday or wedding, Jessica has the right ideas ready.

We look forward to your visit.

THAT´S WHAT OUR GUESTS SAY

star rating  Wir hatten das Menü mit Weinbegleitung gewählt und wurden super verwöhnt. Tolles Essen mit hoher Qualität und richtig portioniert. Die Weine haben super gepasst und wurden kompetent präsentiert. Ein tolles... read more

avatar thumb Thomas L
11. November 2018

star rating  Wir hatten das Menü mit Weinbegleitung gewählt und wurden super verwöhnt. Tolles Essen mit hoher Qualität und richtig portioniert. Die Weine haben super gepasst und wurden kompetent präsentiert. Ein tolles... read more

avatar thumb tlange4
11. November 2018

star rating  Völlig geschmacklos, zu wenig gewürzt, meist nicht gesalzen, Service und Ambiente gut. Qantität und Qualität passen in keinster Weise zu dem
Preislichen Anspruch.

Sehr enttäuschend. Der Höhepunkt waren die... read more

avatar thumb Preussenhusar
10. July 2021