HIGH VOLTAGE!

in October 2010, the VOLT restaurant in Kreuzberg opened its doors. Pulsating on the Paul-Lincke-Ufer, the VOLT developed from the outset as a magnet for creative delights.

Owner Matthias Gleiß´s cooking let the VOLT rise to the top of Berlin.

Fresh, seasonal products from selected suppliers are staged by a young team. The focus of our kitchen is entirely on taste, to achieve that, we use the best possible preparations, resulting in new and exciting dishes with a high recognition value.

Contemporary out of conviction, we also offer vegan dishes in addition to our claccic dishes. Our special recommendation is the 5-course menu.

The team of and with Sophie Bollmann is responsible for a relaxed, cordial service.

In our office, Jessica Kohlschmidt plans your evnts in the VOLT with a lot of heart and mind. Whether it´s a company event, birtday or wedding, Jessica has the right ideas ready.

We look forward to your visit.

THAT´S WHAT OUR GUESTS SAY

star rating  Geschmacklich vorzüglich, aromatisch! Wenn allerdings die Speisen nur lauwarm mit Tendenz zu kalt serviert werden, dann mangelt ames an grundsätzlichen. Das zog sich durch das ganze Menü. Typisch Berlin, wir... read more

avatar thumb michaeldA5314DY
1. January 1970

star rating  Liegt am Landwehr Kanal. Ehemaliges Umspannungswerk. Luftige, hohe Räumlichkeiten. Stylische Industriekultur - schön. Aber sooo einmalig ist das nicht, wie das mache schreiben. 
Reduzierte Karte. Es gibt im wesentlichen... read more

avatar thumb abrausmuc
20. January 2020

star rating  Service 100 Punkte Essen 95 Punkte Location 90 Punkte Alles war für einen romantischen Abend zu zweit perfekt. 5 Gänge Menü inkl verschiedener weine

avatar thumb DomiL87
1. January 1970